ATP
Djokovic: "O Marian θα είναι πάντα οικογένεια"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © DDF Tennis
tn team Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 - 12:00

Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Marian Vajda με το τιμ του Novak Djokovic και οι δηλώσεις του Σέρβου τενίστα.

Η ομάδα του Novak Djokovic εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του Σέρβου τενίστα με τον Marian Vajda, με τον οποίο μοιράστηκε μια ολόκληρη ζωή στα γήπεδα.

"Μετά από 15 χρόνια δουλειάς μαζί, επιβεβαιώνουμε πως ο Marian Vajda και ο Novak Djokovic έβαλαν τέλος στην επαγγελματική τους συνεργασία. Οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους πέρσι στο Τορίνο, μετά το ATP Finals", ανέφερε η ανακοίνωση.

"Ο Marian έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην ομάδα του Novak, βοηθώντας τον να κερδίσει 20 Grand Slam τίτλους και να βρεθεί για το αξεπέραστο ρεκόρ των 361 εβδομάδων στο Νο.1 του κόσμου. Από το 2019, στην ομάδα με τον Marian είναι και ο Goran Ivanisevic, που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προπονητική ομάδα και θα βοηθήσει τον Novak από δω και πέρα."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο λόγος που οι δυο τους χώρισαν τους δρόμους τους μετά από τόσα χρόνια, είναι πως ο 57χρονος Σλοβάκος τεχνικός θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο όταν ακολουθείς έναν παίκτη στο tour.

"Ο Marian ήταν στο πλευρό μου στις πιο σηματικές και αξέχασες στιγμές της καριέρας μου. Μαζί πετύχαμε μερικά απίστευτα πράγματα και είμαι ευγνώμων για τη φιλία και την αφοσίωσή του τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί να αποχωρεί από την επαγγελματική μου ομάδα, θα είναι όμως για πάντα μέλος της οικογένειάς μου. Δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά για όλα όσα έκανε", είπε ο Djokovic.

Ο Vajda από την πλευρά του, δήλωσε: "Κατά την περίοδο που πέρασα με τον Novak, ήμουν τυχερός γιατί τον είδα να εξελίσσεται στον παίκτη που είναι σήμερα. Κοιτάζω πίσω τις στιγμές που περάσαμε μαζί με τεράστια υπερηφάνεια και είμαι ευγνώμων για τις επιτυχίες που είχαμε μαζί. Συνεχίζω να του δίνω τη μεγαλύτερή μου στήριξη εντός και εκτός γηπέδου και ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις της ζωής."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots