ATP
Συντριπτικός ξανά ο Κύργιος (vid)

 
Συντριπτικός ξανά ο Κύργιος (vid)
© BNP Paribas Open
tn team Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 7:27

O Νικ Κύργιος έπαιξε και σήμερα εντυπωσιακό τένις, "εξουδετέρωσε" μέσα σε 65 λεπτά τον Federico Delbonis και εξασφάλισε μια θέση για τους "32" του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud.

Ο Κύργιος έκανε το 2 στα 2 στο Indian Wells με εμφατικό τρόπο, αφού συνέτριψε τον Delbonis, No.32 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2 σε 65 μόλις λεπτά.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο, που είχε και πάλι αντίπαλο από την Αργεντινή, τον Sebastian Baez, έχασε επίσης 4 games (6-4, 6-0).

Σήμερα ο 29χρονος Ελληνοαυστραλός πέτυχε 9 άσους, κέρδισε τους 25 από τους 28 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε, κάνοντας 2 break σε κάθε σετ, για να φτάσει σ' αυτή την άνετη επικράτηση.

Παρότι μπήκε με wild card στο κυρίως ταμπλό, καθώς βρίσκεται στο Νο.132 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Κύργιος αποδεικνύει σε κάθε του αγώνα πως μπορεί να αποτελέσει μεγάλη απειλή για τον οποιονδήποτε και πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στον 3ο γύρο θα έρθει αντιμέτωπος με το Νο.8 του ταμπλό, Casper Ruud, που κέρδισε νωρίτερα στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό qualifier Christopher Eubanks, με 7-6 (5), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots