ATP
Ασταμάτητοι Lopez και Τσιτσιπάς!

 
Ασταμάτητοι Lopez και Τσιτσιπάς!
© BNP Paribas Open
tn team Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 4:10

Την 6η διαδοχική νίκη τους πανηγύρισαν Feliciano Lopez και Στέφανος Τσιτσιπάς, που έβγαλαν εκτός διοργάνωσης το Νο.6 ζευγάρι του ταμπλό και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Indian Wells!

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τίτλου τους έκαναν οι πρωταθλητές του Ακαπούλκο, Feliciano Lopez και Στέφανος Τσιτσιπάς, που επιβλήθηκαν των Tim Puetz και Michael Venus, No.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Έφτασαν με εμφατικό τρόπο σ' αυτή την πρόκριση Lopez και Τσιτσιπάς, που μετρούν πια 6 συνεχόμενες νίκες στο tour.

Αν και απώλεσαν προβάδισμα με 3-0 στο 1ο σετ, στο οποίο ισοφαρίστηκαν σε 3-3, έκαναν νέο break στο 10ο game και κατέκτησαν το σετ με 6-4. Στο 2ο σετ έκαναν το μοναδικό break στο 6ο game για να περάσουν μπροστά με 4-2 και κράτησαν το σερβίς τους στο επόμενο game, που πήγε στην ισοπαλία και στον deciding point. Χωρίς να αντιμετωπίσουν άλλο πρόβλημα "σφράγισαν" τη νίκη τους στο 9ο game του 2ου σετ, έπειτα από 72 λεπτά παιχνιδιού.

Τσιτσιπάς και Lopez θα βρεθούν στα προημιτελικά του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσουν την πολύ δυνατή ομάδα των Αμερικανών John Isner και Jack Sock, που σταμάτησαν τους πρωταθλητές του Australian Open, Νικ Κύργιο και Θανάση Κοκκινάκη, κερδίζοντάς τους με 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots