ATP
Murray: "Σημαίνει πολλά για μένα η επιστροφή του Lendl"

 
Andy Murray
Andy Murray © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 13:55

O Andy Murray μίλησε για τη μεγάλη επιστροφή του Ivan Lendl στην ομάδα του, του ανθρώπου που τον βοήθησε να φτάσει στις σπουδαιότερες επιτυχίες της καριέρας του.

"Είχα κάποια καλά αποτελέσματα τα δυο τελευταία χρόνια, όμως δεν είχα καθόλου συνέπεια. Αυτό είναι επειδή το επίπεδο του τένις που έπαιξα δεν ήταν τόσο υψηλό. Εμπιστεύομαι πολύ τον Ivan και αυτά που μου λέει. Προφανώς είχαμε σπουδαία αποτελέσματα μαζί στο παρελθόν", είπε ο Murray στην ΑΤΡ.

Μετά από δυο χειρουργικές επεμβάσεις στο ισχίο του, που απείλησαν ακόμα και την καριέρα του, ο Murray έχει καταφέρει να είναι και πάλι υγιής στο tour, μετά από μεγάλη προσπάθεια. Κατά καιρούς δείχνει και πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, αλλά απουσιάζει ακόμα από το παιχνίδι του η συνέπεια, ώστε να μπορέσει να το κάνει αυτό για ολόκληρα τουρνουά.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως Murray και Lendl θα συνεργαστούν ξανά, στην προσπάθεια που κάνει ο Βρετανός για να βρει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό. Θυμίζουμε πως είχε τα καλύτερα αποτελέσματα της καριέρας του με προπονητή τον Lendl, κατακτώντας τα 3 Grand Slams του και φτάνοντας μέχρι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Σίγουρα τον επόμενο καιρό θα περάσουμε πολύ χρόνο μαζί. Σημαίνει πολλά για μένα που είναι ακόμα εδώ, δέχτηκε να με βοηθήσει και πιστεύει πως μπορώ να έχω μεγάλα αποτελέσματα. Και τον εμπιστεύομαι πολύ επίσης", είπε ο Murray, καταλήγοντας:

"Εγώ ακόμα το θεωρώ εφικτό, αλλά νομίζω ότι αν δεν τον πίστευε κι εκείνος δεν θα δεχόταν να δουλέψει μαζί μου, ούτε θα μου το έλεγε. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά και ελπίζω τα καλύτερα να είναι μπροστά μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots