ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος με την ήττα"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος με την ήττα"
tn team Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 14:50

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην πέτυχε τον στόχο του αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν θέλει να μείνει στα αρνητικά και επικεντρώνεται στα θετικά.

"Υπάρχουν δυο οπτικές για τη φετινή σεζόν μου. Η μια είναι πως παίζω καλύτερα απ' αυτό που περίμενα (μετά την εγχείρηση στον αγκώνα). Αυτό με χαροποιεί, μετά τα χρόνια προβλήματα που είχα με τον αγκώνα μου. Ειλικρινά, δεν είμαι πολύ απογοητευμένος με την ήττα μου. Το χέρι μου είναι καλά, είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι και έχω μεγάλο κίνητρο. Θέλω να κερδίσω τίτλους αυτή τη χρονιά και θα δούμε τι μπορώ να πετύχω", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα του από τον Jenson Brooksby, σημειώνοντας πως κρατάει τη θετική μεριά των πραγμάτων.

"Ελπίζω να τα πάω καλά στα μεγάλα τουρνουά, αλλά εκτιμώ και τα πράγματα που έχω καταφέρει. Δεν βλέπω τα πράγματα με αρνητικότητα. Παρά την ήττα, κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι υπήρχαν πολύ χειρότερες μέρες, οπότε είμαι ευγμώνων που μπορώ να ζήσω τη ζωή όπως τη ζω τώρα."

Για το τι τον "ενόχλησε" περισσότερο στο παιχνίδι του Brooksby: "Το ότι επέστρεφε τόσες πολλές μπάλες. Δεν είναι τόσο εκρηκτικός, αλλά έχει αυτή την ικανότητα να επιστρέφει κάθε μπάλα, χωρίς να είναι ο πιο αθλητικός παίκτης στο tour. Διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και εκμεταλλεύεται την ταχύτητα που δίνει στην μπάλα ο αντίπαλος. Είναι πολύ συνεπής."

Ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει στο Indian Wells καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου παίζει με τον Feliciano Lopez. Αύριο οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τους John Isner και Jack Sock για τα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots