ATP
Επιστρέφει ο Wawrinka, θα παίξει σε Challenger

 
Επιστρέφει ο Wawrinka, θα παίξει σε Challenger
tn team Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 18:37

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Stan Wawrinka αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε μια εβδομάδα, επιλέγοντας ένα Challenger τουρνουά, πριν αγωνιστεί στα χωμάτινα τουρνουά της ΑΤΡ.

Ο Wawrinka επέλεξε να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο Challenger της Μαρβέγια στην Ισπανία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (27 Μαρτίου - 3 Απριλίου).

Ο Ελβετός, ο οποίος θα γίνει 37 σε μια εβδομάδα, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στη Μαρβέγια από τον Μάρτιο του 2021, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι του, που χρειάστηκε δυο χειρουργικές επεμβάσεις για να αφήσει πίσω του.

Το Challenger της Ανδαλουσίας αναμένεται αρκετά δυνατό, μετά και τη wild card που παραχώρησε στον κάτοχο 3 Grand Slam τίτλων, που έχει πέσει στο Νο.232 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο τουρνουά θα παίξουν ακόμα ο Jiri Vesely, που πρόσφατα κέρδισε τον Novak Djokovic και έφτασε μέχρι τον τελικό στο 500άρι του Ντουμπάι, ο ταλαντούχος Holger Rune, ο συμπατριώτης του Wawrinka, Henri Laaksonen, οι "χωματάδες" Ισπανοί Pablo Andujar, Roberto Carballes Baena και Jaume Munar, καθώς και οι Alex Molcan και Kamil Majchrzak.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots