ATP
Διπλό και στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς

 
Διπλό και στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς
© Abierto Mexicano
tn team Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 11:32

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τα δυο πολύ καλά τουρνουά που είχε σε Ακαπούλκο και Indian Wells μαζί με τον Feliciano Lopez, δήλωσε συμμετοχή μαζί με τον Ισπανό και στο ταμπλό του διπλού του Miami Open. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς και ο Lopez, που κατέκτησαν τον τίτλο στο Ακαπούλκο και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο Indian Wells, θα ξεκινήσουν τη νέα τους προσπάθεια στο Μαϊάμι, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Καζάκους Alexander Bublik και Andrey Golubev.

Δεν θα είναι εύκολη πρεμιέρα και αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Rajeev Ram και τον Joe Salisbury.

Στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τους Γάλλους Nicolas Mahut και Fabrice Martin, Νο.8 στο ταμπλό, αλλά και με τους John Isner και Hubert Hurkacz. Ο Ιsner είχε κατακτήσει το διπλό στο Indian Wells, μαζί με τον Jack Sock.

Στο άλλο μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους, τους Santiago Gonzalez και Andres Molteni. Αν προκριθούν, θα παίξουν είτε με τους Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, είτε με τους Karen Khachanov και Andrey Rublev.

Αναλυτικά το διπλό ανδρών του Miami Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots