ATP
Μαϊάμι: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - 12:03

Οι ημιτελικοί του μονού ανδρών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open, με τον υπερασπιστή του τίτλου, Hubert Hurkacz, να αντιμετωπίζει τον πολύ ταλαντούχο Carlos Alcaraz. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Οι δυο ημιτελικοί του ανδρικού ταμπλό ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open, που θε εκκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Casper Ruud με τον Francisco Cerundolo.

Μετά από 3 ημιτελικούς σε χωμάτινα Masters, αυτός θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε hardcourt Masters τουρνουά για τον Ruud, που θα διεκδικήσει ταυτόχρονα την πρώτη του πρόκριση σε έναν τελικό σε 1000άρι. Για τον Cerundolo, αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος ημιτελικός στην καριέρα του, έχοντας άλλους δυο στο ATP Tour, στο 250άρι του Μπουένος Άιρες πέρσι (φιναλίστ) και στο 500άρι του Ρίο φέτος (ημιφιναλίστ) - και τους δυο στο χώμα.

Στις 02:00 το βράδυ θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο ο υπερασπιστής του τίτλου, Hubert Hurkacz, θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο Carlos Alcaraz.

O Hurkacz έκανε το μεγάλο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του χθες, κερδίζοντας το Νο.1 του ταμπλό, Daniil Medvedev και φτάνοντας τις 10 διαδοχικές νίκες στο Μαϊάμι. Ο Alcaraz από την πλευρά του δείχνει εκπληκτική σταθερότητα και μετράει 16 νίκες σε 18 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, ενώ αυτός θα είναι ο 2ος συνεχόμενος ημιτελικός του σε Masters, μόλις 2 εβδομάδες μετά το Indian Wells.

Ο νεαρός Ισπανός θα διεκδικήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν τελικό σε 1000άρι, που παράλληλα θα τον φέρει τουλάχιστον στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης, με την πιθανότητα να βρεθεί και στο Νο.11 αν κατακτήσει τον τίτλο.

O Hurkacz από τη δική του μεριά, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του διπλού μαζί με τον John Isner και διεκδικεί δυο τίτλους αυτή τη χρονιά στο Μαϊάμι, θα αναζητήσει τη 2η πρόκρισή του σε τελικό Masters διοργάνωσης, αφού μετά τον περσινό του θρίαμβο δεν έχει παίξει σε άλλον τόσο σημαντικό τελικό στην καριέρα του.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (01/04):

Stadium:
20:00 Francisco Cerundolo v. Casper Ruud [6] Cosmote Sport 6HD
02:00 Hubert Hurkacz [8] v. Carlos Alcaraz [14] Cosmote Sport 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots