ATP
Νο.2 στο Race o Alcaraz!

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 - 15:02

O Carlos Alcaraz πραγματοποίησε πολύ μεγάλη άνοδο και στο Race για το Τορίνο μετά την κατάκτηση του Miami Open, φιγουράροντας πια στη 2η θέση!

Με τον Rafael Nadal να βρίσκεται μονίμως στην κορυφή μετά την κατάκτηση του Australian Open, o Carlos Alcaraz πέρασε στη 2η θέση του Race to Turin σήμερα, μετά από τους 1.000 βαθμούς που πρόσθεσε στη συγκομιδή του, με την κατάκτηση του Miami Open. 

Ο 18χρονος Ισπανός, ο οποίος πέρσι είχε πάρει εύκολα την 1η θέση στο Race για το Μιλάνο και έπειτα κατέκτησε μένοντας αήττητος το Next Gen ATP Finals, φαίνεται πως φέτος θα έχει για στόχο την πρόκριση στο ATP Finals του Τορίνου.

Ένας στόχος πέρα για πέρα εφικτός, αφού ήδη έχει πλασαριστεί πολύ ψηλά και φαίνεται πως έχει το επίπεδο και τη συνέπεια για να παραμείνει ψηλά έως το τέλος της σεζόν.

Στην 5η θέση του Race βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα διεκδικήσει φέτος την 4η διαδοχική πρόκρισή του στο ATP Finals, ενώ στην 8άδα μπήκε ο φιναλίστ του Μαϊάμι, Casper Ruud, ο οποίος άφησε πίσω του 14 θέσεις!

Αναλυτικά οι πρώτοι 8 αυτή τη στιγμή στο Race, είναι οι: Nadal, Alcaraz, Daniil Medvedev, Taylor Fritz, Τσιτσιπάς, Felix Auger-Aliassime, Andrey Rublev, Ruud.

Το Race για το Τορίνο

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots