ATP
Επικό τρολάρισμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον αδερφό του: "Θα μπορούσα να είχα πάει στο μπάνιο και να επέστρεφα" (vid)

 
Επικό τρολάρισμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον αδερφό του: "Θα μπορούσα να είχα πάει στο μπάνιο και να επέστρεφα" (vid)
tn team Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 - 13:10

Με αφορμή την επανένωσή τους στο Monte-Carlo, το Tennis TV θυμήθηκε μια στιγμή από την περσινή νίκη που πέτυχαν στο διπλό της διοργάνωσης οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, με τον Πέτρο να καθυστερεί να σερβίρει και τον Στέφανο να τον τρολάρει και να αυτοσαρκάζεται παράλληλα!

Τέτοια εποχή πέρσι, ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε Masters ως ομάδα, στο Monte-Carlo. Είχαν επικρατήσει στον 1ο γύρο του Γερμανού Kevin Krawietz και του Ρουμάνου Horia Tecau, Νο.8 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 3-6, 11-9, με τον Πέτρο να έχει το σερβίς στο match point που έκρινε το ματς.

Ήταν προφανώς πολύ κρίσιμος πόντος και το Tennis TV τον θυμήθηκε στα social media, σχολιάζοντας με χιουμοριστικό ύφος το πόση ώρα χρειάστηκε ο Πέτρος μέχρι να σερβίρει, κάνοντας ακόμα και το ball girl που βρισκόταν στο πλάνο να απορεί.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Tennis TV (@tennistv)

Τη χιουμοριστική δημοσίευση του Tennis TV, απογείωσε ο Στέφανος, που τάγκαρε τον αδερφό του και έγραψε αυτοσαρκαζόμενος: "Θα μπορούσα να είχα πάει στο μπάνιο και να είχα επιστρέψει στην ώρα μου", με το σχόλιό του να φέρνει εκατοντάδες απαντήσεις στα σχόλια και να φέρνει πολλά γέλια.

Θυμίζουμε πως Στέφανος και Πέτρος δήλωσαν μαζί συμμετοχή στο διπλό του Monte-Carlo αυτή τη χρονιά, στοχεύοντας στην επανένωσή τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots