ATP
Monte-Carlo: Η κλήρωση του διπλού

 
Monte-Carlo: Η κλήρωση του διπλού
© Witters/Hamburg European Open
tn team Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 - 17:46

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του διπλού στο Monte-Carlo Masters, με την παρουσία του Πέτρου και του Στέφανου Τσιτσιπά στο ταμπλό.

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που πέρσι είχαν πετύχει την πρώτη τους νίκη σε 1000άρι στο Monte-Carlo, θα επανενωθούν αυτή την εβδομάδα στο "πριγκιπάτο", παίζοντας ξανά στο χωμάτινο Masters.

Ο Πέτρος, Νο.205 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη στο μονό, και ο Στέφανος, Νο.80 μετά και την κατάκτηση του Ακαπούλκο μαζί με τον Feliciano Lopez, θα παίξουν στον 1ο γύρο με δυο πολύ καλούς παίκτες, τον Andrey Golubev και τον Lorenzo Sonego.

Οι νικητές αυτής της αναμέτρησης, θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic, που έχουν περάσει ήδη εκεί με bye.

Στο διπλό θα παίξουν ακόμα ο Alexander Zverev, που θα συνεργαστεί με τον Marcelo Melo, ο Felix Auger-Aliassime, που θα παίξει πλάι στον Stan Wawrinka, ο Andrey Rublev που θα παίξει με τον Karen Khachanov, ενώ μια πολύ δυνατή ομάδα έφτιαξαν και οι Hubert Hurkacz και Jannik Sinner.

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό του διπλού στο Monte-Carlο

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots