ATP
Ήττα στον 2ο γύρο για τους αδερφούς Τσιτσιπά

 
Ήττα στον 2ο γύρο για τους αδερφούς Τσιτσιπά
tn team Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 19:54

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισαν την ήττα από τους Νο.2 του ταμπλό Nikola Mektic και Mate Pavic, μένοντας εκτός προημιτελικών στο διπλό του Monte-Carlo Masters.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά είχαν πολύ δύσκολο έργο σήμερα στο Court 2 του Monte-Carlo County Club και ηττήθηκαν από τους Κροάτες Mektic και Pavic, Νο.2 στο ταμπλό του Monte-Carlo Masters, με 6-3, 6-3.

Οι Mektic και Pavic ήταν καλύτεροι στο ματς, κάνοντας 2 break στο 1ο σετ, στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3), ενώ στο 2ο σετ ένα break που ήρθε από νωρίς για να "ξεφύγουν" με 4-1, ήταν αρκετό για να τους οδηγήσει μέχρι την τελική νίκη.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος και ο Στέφανος είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο του Monte-Carlo Masters μια πολύ καλή ομάδα, τους Andrey Golubev και Lorenzo Sonego, με 6-7 (4), 6-4, 10-2.

Στα προημιτελικά του πρώτου χωμάτινου Masters της χρονιάς, οι Mektic και Pavic θα αντιμετωπίσουν τους Κολομβιανούς Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, Νο.6 στο ταμπλό.

Ο Στέφανος θα επικεντρωθεί τις επόμενες μέρες στα μονά και στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Monte-Carlo. Για τον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει αύριο στις 14:00 περίπου ώρα Ελλάδας τον Laslo Djere.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots