ATP
Νέα ανατροπή για τον Djokovic, μπήκε 4άδα (vids)

 
Νέα ανατροπή για τον Djokovic, μπήκε 4άδα (vids)
© Serbia Open 2022
tn team Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 19:36

O Novak Djokovic βρέθηκε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι πίσω με σετ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κερδίσει τον Miomir Kecmanovic και να μπει στα ημιτελικά του Serbia Open.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Novak Djokovic είχε μια δύσκολη αποστολή και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα όμως αποχώρησε και νικητής από το γήπεδο, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική 4άδα του Βελιγραδίου.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επικράτησε του συμπατριώτη του Miomir Kecmanovic με 4-6, 6-3, 6-3 σε 2 ώρες και 18 λεπτά.

Ο Kecmanovic, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έκανε το μοναδικό break του 1ου σετ στο 3ο game, για να πάρει από νωρίς προβάδισμα με 2-1. Είχε 5 break points αλλά τελικά δεν έκανε νέο break στο 5ο game, ενώ δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του άμεσα, για να φτάσει σ' αυτό το 6-4.

Ο Djokovic, ο οποίος έμεινε για περισσότερο από 3 ώρες στο γήπεδο χθες μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Laslo Djere, έμεινε πίσω και με break στο 1-2 του 2ου σετ, αλλά απάντησε άμεσα, κερδίζοντας τα 2 επόμενα games.

Στο 8ο game ο 34χρονος Σέρβος έκανε νέο break για το 5-3 και κράτησε το σερβίς του για το 6-3, στέλνοντας το ματς σε 3ο σετ. Εκεί ο Djokovic συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να είναι καλύτερος, κερδίζοντας χωρίς να απειληθεί όλα τα service games του και κάνοντας break σε 7ο (4-3) και 9ο game (6-3), για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Μετά από δυο πολύ δύσκολους αγώνες, ο Djokovic, που δείχνει καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο τουρνουά της πατρίδας του, θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί αύριο, αφού θα έχει ρεπό.

Θα επιστρέψει στο γήπεδο την Παρασκευή, για να αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου σημερινού αγώνα, μεταξύ του Karen Khachanov και του Thiago Monteiro.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots