ATP
Τσιτσιπάς: "Ανακουφισμένος που παίξαμε, έτοιμος για όλα"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Barcelona Open
tn team Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 10:10

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ανακούφισή του που κατάφερε έστω και το βράδυ να δώσει τον αγώνα με τον Ilya Ivashka για τον 2ο γύρο του Barcelona Open και δηλώνει πανέτοιμος για τη συνέχεια του τουρνουά.

"Είναι κάτι που δεν γίνεται πολύ συχνά, χρειάζεται υπομονή και αναμονή. Είναι δύσκολο πνευματικά να έχεις να παίξεις έναν αγώνα που δεν έχει ολοκληρωθεί και να επιστρέφεις την επόμενη μέρα. Αλλά είμαι ανακουφισμένος που καταφέραμε να παίξουμε σήμερα", είπε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ilya Ivashka στη Βαρκελώνη.

Για το πως αντιμετώπισε αυτή την πολύωρη αναμονή, καθώς θυμίζουμε ο αγώνας ήταν να ξεκινήσει το πρωί και τελικά άρχισε το βράδυ στη Βαρκελώνη, ο Στεφ απάντησε: "Είναι μέρος του παιχνιδιού. Είμαι προετοιμασμένος για όλα από δω και πέρα. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις λόγω βροχής και αύριο να έχουμε μια όμορφη τενιστική μέρα. Ελπίζω να είμαι φρέσκος."

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, περίπου στις 14:30 με 15:00 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov. Αν κερδίσει θα επιστρέψει στο court στις 19:00 για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Jaume Munar και Carlos Alcaraz.

"Είναι δύσκολος αντίπαλος σ' αυτή την επιφάνεια ο Grigor, πρέπει να είμαι καλά προετοιμασμένος", κατέληξε ο Τσιτσιπάς, που μετράει 6 διαδοχικές νίκες από τότε που ξεκίνησε η χωμάτινη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots