ATP
Ημιτελικά στο Βελιγράδι Rublev και Fognini (vids)

 
Ημιτελικά στο Βελιγράδι Rublev και Fognini (vids)
© Serbia Open 2022
tn team Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 17:59

O Andrey Rublev και ο Fabio Fognini προκρίθηκαν σήμερα στην ημιτελική φάση του Serbia Open στο Βελιγράδι, όπου θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό.

Ο Rublev σταμάτησε τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Taro Daniel, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-3 σε 74 λεπτά.

Ο Rublev δεν έχασε καμιά φορά στον αγώνα το σερβίς του, σώζοντας το μοναδικό break point που αντιμετώπισε πολύ νωρίς, στο 2ο game, για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στη συνέχεια "έσπασε" 2 φορές τον Daniel στο 1ο σετ, σε 7ο (4-3) και 9ο game (6-3), καθώς και ακόμα μια στο 2ο σετ, στο οποίο ξέφυγε με 4-1 και δεν κοίταξε πίσω του.

Στα ημιτελικά του Serbia Open, o Rublev θα αντιμετωπίσει τον Fabio Fognini, που στον άλλον σημερινό αγώνα κέρδισε τον Oscar Otte με 7-5, 6-4.

Ο Ιταλός έχασε τα πρώτα 3 games του αγώνα και ήταν πίσω μέχρι και με 2-5, κατάφερε όμως να κερδίσει τα 7 επόμενα games και να προηγηθεί με 7-5, 2-0! Στο 9ο game έσβησε και διπλό set point στο σερβίς του Γερμανού, που είχε προηγηθεί με 5-3, 40-15.

Στο 2ο σετ ο Otte έκανε το break back και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Fognini έκανε νέο break για να ανακτήσει το προβάδισμα στο 4-3. Στη συνέχεια ο Ιταλός έσβησε διπλό break point και έκανε το 5-3, ενώ κράτησε το σερβίς του και στο 10ο game, για να ολοκληρώσει την αποστολή του σε 1 ώρα και 44 λεπτά.

Στον άλλον ημιτελικό του Βελιγραδίου, ο κορυφαίος του ταμπλό Novak Djokovic, θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, με τους δυο παίκτες να έχουν εξασφαλίσει από χθες την είσοδό τους στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου:

Center Court:
15:00 Novak Djokovic [1] v. Karen Khachanov [3]
17:00 Fabio Fognini [6] v. Andrey Rublev [2]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots