ATP
Thiem: "Δεν θα είναι η τελευταία φορά που χάνω στον 1ο γύρο"

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 13:56

Ο Dominic Thiem θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για την πρώτη του νίκη, αφού δεν τα κατάφερε ούτε στο Εστορίλ απέναντι στον Benjamin Bonzi. Όπως είπε μετά τον αγώνα, περιμένει κι άλλες ήττες σε πρώτους γύρους, αφού ακόμα απέχει πολύ από το καλύτερό του επίπεδο.

Ο Dominic Thiem αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βρει ξανά το καλύτερό του τένις και γνώρισε την 3η διαδοχική του ήττα χθες το βράδυ, όταν και ηττήθηκε από τον Benjamin Bonzi με 6-3, 7-6 (9) στον 1ο γύρο του Estoril Open.

Ο 28χρονος Αυστριακός, 2 φορές φιναλίστ στο Roland Garros, θέλησε να σταθεί στα θετικά, μένοντας ικανοποιημένος με το forehand του στο 2ο σετ, στο οποίο γενικά ήταν καλύτερος από το 1ο και είχε 3 set points.

"Το forehand μου λειτούργησε και πάλι στο 2ο σετ. Γενικά ένιωσα καλύτερα απ' ότι στο Βελιγράδι. Είναι ωραίο να έχω αυτή την αίσθηση, ότι κάθε εβδομάδα βελτιώνομαι, ειδικά όταν παίζω στο κορυφαίο επίπεδο και δεν είμαι απλά σε μια φάση αποκατάστασης", είπε ο Thiem μετά την 3η διαδοχική του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν.

Δεν βλέπει ωστόσο ο Αυστριακός τα πράγματα να αλλάζουν άμεσα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Την ίδια στιγμή όμως, είναι πολύ απογοητευτικό που χάνω στον 1ο γύρο, ειδικά γνωρίζοντας πως δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα συμβεί."

Επόμενος σταθμός για τον Thiem θα είναι η Μαδρίτη, όπου θα γίνει το δεύτερο χωμάτινο Masters της χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots