ATP
Με Dimitrov η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 - 16:39

Ο Grigor Dimitrov θα βρεθεί ξανά στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, για 3η φορά στη φετινή χωμάτινη σεζόν, στην πρεμιέρα του Έλληνα τενίστα στο Masters της Ρώμης.

O Grigor Dimitrov επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα του με τον Brandon Nakashima, τον κέρδισε με 6-3, 6-4 σε κάτι λιγότερο από δυο ώρες και μπήκε στον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, όπου τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Θα είναι η 6η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Dimitrov, 3η φορά μέσα σ' αυτή τη χωμάτινη σεζόν. Ο Στέφανος, ο οποίος γενικά προηγείται με 4-1 στις νίκες επί του Βούλγαρου τενίστα, έχει κερδίσει και τις 3 αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο χώμα, με τις δυο απ' αυτές να είναι φέτος και να τις κερδίζει αμφότερες εύκολα, στη Βαρκελώνη με 6-1, 6-4 και στη Μαδρίτη με 6-3, 6-4.

Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης, θα παίξει με το νικητή του αγώνα του Pablo Carreno Busta και του Karen Khachanov. Αμφότεροι οι δυο παίκτες ξεκίνησαν δυναμικά τις υποχρεώσεις τους στη Ρώμη, με τον Carreno Busta να κερδίζει τον Federico Delbonis με 6-3, 6-2 και τον Khachanov να αποκλείει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Giulio Zeppieri, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots