ATP
Με Sinner στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 - 18:23

O Jannik Sinner ξεπέρασε στα δυο σετ το εμπόδιο του Filip Krajinovic και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Τον αγαπημένο παίκτη του κοινού της Ρώμης θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς αύριο για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia.

Ο λόγος φυσικά για το Νο.1 της Ιταλίας και μοναδικό Ιταλό που συνεχίζει στο τουρνουά, Jannik Sinner, που κέρδισε σήμερα τον Filip Krajinovic με 6-2, 7-6 (6).

Ο Sinner κέρδισε τα 8 από τα 10 πρώτα games του αγώνα και προηγήθηκε με 6-2, 2-0 πολύ γρήγορα. Δεν βγήκε νοκ άουτ τόσο εύκολα ο Krajinovic, ο οποίος απάντησε κερδίζοντας τα 3 επόμενα games, για να περάσει μπροστά με 3-2 στο 2ο σετ.

Προηγήθηκε μάλιστα και με 0-30 στο επόμενο game o Σέρβος, αλλά ο Sinner ανέκοψε την αντεπίθεσή του, με 4 συνεχόμενους πόντους για το 3-3. Το 2ο σετ συνέχισε να είναι πολύ κλειστό μέχρι το τέλος και οι δυο παίκτες οδηγήθηκαν στο tie-break, όπου ο Sinner είδε το 4-1 να μετατρέπεται σε 4-5, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία του και τελικά πήρε τη νίκη στο 2ο match point του, κάνοντας το 8-6.

Τσιτσιπάς και Sinner θα συναντηθούν για 5η φορά, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει 3 φορές τον Ιταλό. Οι πρώτες δυο συναντήσεις τους ήταν στη Ρώμη, με τον Στέφανο να κερδίζει την 1η το 2019, με 2-0 σετ. Ο Sinner κέρδισε με 2-1 σετ τον Στέφανο την επόμενη χρονιά στη Ρώμη, αλλά ακολούθησαν δυο νίκες του Στέφανου, ξανά στο χώμα το 2021 στη Βαρκελώνη με 2-0 σετ, καθώς και στα προημιτελικά του Australian Open φέτος με 3-0 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots