ATP
Με το δεξί στην Στουτγκάρδη ο Murray (vid)

 
Με το δεξί στην Στουτγκάρδη ο Murray (vid)
© Corinne Dubreuil / ATP Tour
tn team Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 - 16:58

O Andy Murray επικράτησε του Christopher O'Connell με 2-0 σετ στην πρεμιέρα του στο BOSS Open στην Στουτγκάρδη, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο τουρνουά της Στουτγκάρδης ο Andy Murray, ο οποίος επιβλήθηκε του προερχόμενου από τα προκριματικά O'Connell με 6-4, 6-3, για να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του BOSS Open.

O Murray κλήθηκε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, καθώς έμεινε πίσω με 0-3 στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Κατάφερε ωστόσο να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στα επόμενα λεπτά και να κερδίσει 5 games στη σειρά, για να προηγηθεί με 5-3 στο 1ο σετ και τελικά να το κατακτήσει με 6-4.

Στο 2ο σετ ο 35χρονος Βρετανός έκανε 2 ακόμα break, στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3), ενώ λίγο πριν το δεύτερο break είχε χρειαστεί να σβήσει ο ίδιος ένα break point, όταν σέρβιρε για το 5-3, για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά της Στουτγκάρδης ο Murray θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Alexander Bublik με τον Denis Kudla, δυο παικτών πολύ επικίνδυνων στο γρασίδι.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η 2η εβδομάδα του Murray στην σεζόν του γρασιδιού, αφού είχε παίξει και την προηγούμενη, στο Challenger του Surbiton στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και ηττήθηκε από τον Kudla.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots