ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Χάλε

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © BOSS OPEN
tn team Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 15:21

Στο ίδιο μισό με τους Hubert Hurkacz και Felix Auger-Aliassime θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ταμπλό του Χάλε, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο τον Νικ Κύργιο στον 2ο γύρο. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Halle Open στο Χάλε της Γερμανίας, ένα τουρνουά που θα αποτελέσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για πολλούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.2 του ταμπλό, πίσω από τον Daniil Medvedev, που θα παίξει στο τουρνουά ως το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Προφανώς Τσιτσιπάς και Medvedev μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Benjamin Bonzi, ενώ αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά είναι πολύ πιθανό να δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Νικ Κύργιο από τον 2ο γύρο, εφόσον και ο Ελληνουαυστραλός επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα στον Daniel Altmaier.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τον Pablo Carreno Busta, που θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Holger Rune. Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τους Hubert Hurkacz και Felix Auger-Aliassime.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ο Daniil Medvedev θα ξεκινήσει το τουρνουά αντιμετωπίζοντας τον David Goffin, ενώ αν περάσει στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Ilya Ivashka και Jan-Lennard Struff. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Roberto Bautista Agut και στα ημιτελικά με τους Andrey Rublev και Karen Khachanov.

Το ταμπλό του Halle Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots