ATP
Εκτός Queen's με νέο τραυματισμό ο Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © BOSS OPEN / Paul Zimmer
tn team Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 14:17

Μετά την πολύ καλή εβδομάδα του στην Στουτγκάρδη, ο Andy Murray απέσυρε τη συμμετοχή του από το Queen's Championships, εξαιτίας ενός νέου τραυματισμού σε κοιλιακό μυ.

"Μετά από τομογραφία που έκανα, ένας τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα σημαίνει πως δεν θα είμαι σε θέση να παίξω στο Queen's αυτή τη χρονιά. Το τουρνουά αυτό σημαίνει πολλά για μένα και είναι απογοητευτικό να μη συμμετέχω, ειδικά έχοντας παίξει ήδη κάποια καλά παιχνίδια στο γρασίδι", ανακοίνωσε ο Murray.

Ο Murray, άλλοτε Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη και 2 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon, έχει κατακτήσει το τουρνουά του Queen's 5 φορές στην καριέρα του.

Είχε ήδη δυο γεμάτες εβδομάδες στη σεζόν του γρασιδιού ο 35χρονος Βρετανός, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Surbiton Challenger και στη συνέχεια έκανε ένα από τα καλύτερα τουρνουά του από τότε που εγχειρίστηκε στο ισχίο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο 250άρι της Στουτγκάρδης. Ένα τουρνουά που τον επανέφερε και για 1η φορά από το 2018 στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Προφανώς προτεραιότητα του Murray είναι να είναι υγιής στο Wimbledon και δεν ήθελε να πάρει το παραμικρό ρίσκο παίζοντας στο Queen's. Τη θέση του στο κυρίως ταμπλό πήρε ο Denis Kudla ως lucky loser, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Lorenzo Sonego για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots