ATP
Κύργιος: "Ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει πολλά Slams, δεν μπορώ να πω το ίδιο για μένα"

 
Κύργιος: "Ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει πολλά Slams, δεν μπορώ να πω το ίδιο για μένα"
© TERRA WORTMANN OPEN/Mathias Schulz
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 6:02

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για μια ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του επί του Έλληνα τενίστα στο Χάλε.

"Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλά Grand Slams στο μέλλον", είπε ο Κύργιος, ο οποίος επικράτησε του Τσιτσιπά με 2-1 σετ για τον 2ο γύρο του τουρνουά του Χάλε.

"Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σ' αυτό το επίπεδο στα τουρνουά που συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου", πρόσθεσε ο Νικ.

Για τον επόμενο αγώνα του, που θα είναι την Παρασκευή απέναντι στον Pablo Carreno Busta, o Κύργιος είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτόν τον αγώνα. Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις επιφάνειες. Θα βγω στο court και θα δω τι μπορώ να κάνω, θα προσπαθήσω να βγάλω καλές επιστροφές και θέλω να μπορώ να βασιστώ στο σερβίς μου."

Κλείνοντας, ο Κύργιος είπε δυο λόγια και για το κοινό: "Το κοινό είναι φανταστικό στο Χάλε. Πάντα παίζω για τον κόσμο. Όπου πηγαίνω, αισθάνομαι πως ο κόσμος θέλει να με δει και θέλει να τους δώσω ένα σόου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots