ATP
Απέκλεισε τον Cilic o Krajinovic (vids)

 
Απέκλεισε τον Cilic o Krajinovic (vids)
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 19:25

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στο Queen's πραγματοποίησε ο Filip Krajinovic, που νίκησε με 2-0 σετ τον Marin Cilic και προκρίθηκε στον 5ο τελικό της καριέρας του και 1ο στο γρασίδι.

Ο Krajinovic επιβλήθηκε του Cilic με 6-3, 6-3 σε 79 μόλις λεπτά και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Queen's Championships, όπου θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου, Matteo Berrettini.

O 30χρονος Σέρβος, Νο.48 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, καταφέρνοντας να σβήσει και τα 6 break points που αντιμετώπισε, αλλά και να αξιοποιήσει τις 3 από τις 5 δικές του ευκαιρίες, για να φτάσει σ' αυτή τη φαινομενικά άνετη νίκη.

O Krajinovic, ο οποίος απέκλεισε νωρίτερα στο τουρνουά τους Jenson Brooksby, Sam Querrey και Ryan Peniston, πέτυχε σήμερα τη μεγαλύτερη νίκη του στην εβδομάδα και προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό ενός τουρνουά ΑΤΡ με χορτάρινη επιφάνεια.

Συνολικά θα βρεθεί για 5η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό, 2η σε 500άρι τουρνουά, προσπαθώντας να "σπάσει" την κατάρα και να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλου. Είχε ηττηθεί και στους 4 προηγούμενους τελικούς του, στο Masters του Παρισιού το 2017 από τον Jack Sock, στο 250άρι της Βουδαπέστης το 2019 από τον αυριανό αντίπαλό του, Matteo Berrettini, στο 250άρι της Στοκχόλμης το 2019 από τον Denis Shapovalov και στο 500άρι του Αμβούργου το 2021 από τον Pablo Carreno Busta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots