ATP
Σε Βανκούβερ και Βερολίνο πάει το Laver Cup

 
Σε Βανκούβερ και Βερολίνο πάει το Laver Cup
tn team Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 13:04

Το Laver Cup ανακοίνωσε τις πόλεις που θα πάει το 2023 και το 2024, για τα δυο επόμενα τουρνουά.

Το Laver Cup, το οποίο κατάφερε από τα πρώτα του χρόνια να καθιερωθεί ως το δημοφιλέστερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο και να συμπεριληφθεί στο tour της ΑΤΡ, έκλεισε συμφωνίες με το Βανκούβερ και με το Βερολίνο, για τις διοργανώσεις του 2023 και του 2024 αντίστοιχα.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε το Laver Cup στο Βανκούβερ το 2023, μια όμορφη πόλη που φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που θα πάμε στη δυτική πλευρά (της Αμερικής). Και μετά το 2024, ανυπομονούμε να κάνουμε το τουρνουά στο Βερολίνο, μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης", είπε ο Steve Zacks, CEO του Laver Cup.

Θυμίζουμε πως το κόνσεπτ για το Laver Cup είναι ένα ομαδικό τουρνουά στο οποίο οι καλύτεροι Ευρωπαίοι τενίστες αντιμετωπίζουν τους καλύτερους τενίστες από τον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής, το τουρνουά πηγαίνει μια χρονιά στην Ευρώπη και μια χρονιά στην Αμερική.

Φέτος, η 5η του έκδοση, θα πραγματοποιηθεί στην O2 Arena στο Λονδίνο, ενώ προηγήθηκαν η Πράγα (2017), το Σικάγο (2018), η Γενεύη (2019) και η Βοστώνη (2021).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots