ATP
Δεν θα παίξει στο Wimbledon o Monfils

 
Δεν θα παίξει στο Wimbledon o Monfils
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 23:06

O Gael Monfils τα πηγαίνει καλύτερα με τον τραυματισμό του στο πόδι και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, δεν θα είναι όμως έτοιμος για το Wimbledon.

Ο Monfils είπε πως ξεκίνησε ξανά τις προπονήσεις, δεν θα προλάβει όμως να αγωνιστεί στο Wimbledon και στοχεύει να επιστρέψει σε λιγότερο από ένα μήνα, παίζοντας στα χωμάτινα τουρνουά του Αμβούργου (18-24 Ιουλίου) και του Kitzbuhel (25-31 Ιουλίου).

Η ανακοίνωση του Monfils:

"Ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τον τραυματισμό μου στο πόδι. Ξεκίνησα να προπονούμαι ξανά αυτή την εβδομάδα και μέχρι στιγμής πηγαίνω πολύ καλά. Τώρα είμαι σε θέση να αυξήσω σταδιακά τους ρυθμούς των προπονήσεών μου και να περάσω περισσότερο χρόνο στο court, για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση τόσο σωματικά όσο και τενιστικά. Πρόσφατα επέστρεψα στις προπονήσεις και δεν είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω στο τένις στο γρασίδι και σε best-of-five αγώνες.

Η ομάδα μου και εγώ αποφασίσαμε να μην παίξω στο Wimbledon αυτή τη χρονιά. Θα συγκεντρωθώ ανταυτού, στην προετοιμασία μου για να είμαι έτοιμος αυτό το καλοκαίρι. Θα επιστρέψω στο tour στο Αμβούργο και μετά θα παίξω στο Kitzbuhel, πριν ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα λέμε σύντομα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots