ATP
Με ανατροπή στα προημιτελικά ο Murray (vids)

 
Andy Murray
Andy Murray © Kate Whitney Lucey/International Tennis Hall of Fame
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 23:59

O Andy Murray βρέθηκε πίσω με σετ και break απέναντι στον Max Purcell, όμως γύρισε το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Hall of Fame Open στο Νιούπορτ.

Οι καλές εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Andy Murray, που κάνει μια πολύ καλή σεζόν στο γρασίδι, την οποία συνέχισε και μετά το Wimbledon, στο τουρνουά του Νιούπορτ.

Μετά τη χθεσινή του εντυπωσιακή πρόκριση επί του Sam Querrey, σήμερα ο Murray ανέτρεψε το εις βάρος του 4-6, 0-2 για να κερδίσει τον Purcell με 4-6, 6-2, 6-1 και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Hall of Fame Open.

Ο Murray βρέθηκε πίσω με 1-5 στο 1ο σετ και κατάφερε να μειώσει σε 4-5, έχοντας μάλιστα και 2 break points για το 5-5. Ο Purcell, που έχασε προβάδισμα με 40-0 πριν τα break points του Murray, κατάφερε τελικά να κρατήσει το σερβίς του για το 6-4 και να κλείσει το σετ στο 5ο set point του.

Μετά απ' αυτό ο Αυστραλός έκανε και ένα break κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Murray όμως αντέδρασε πριν να είναι αργά και μετέτρεψε το 0-2 σε 6-2 στο 2ο σετ. Στη συνέχεια προηγήθηκε με 2-0 στο 3ο σετ, κερδίζοντας 8 games στη σειρά, ενώ συνολικά έχασε μόνο ένα game στο αποφασιστικό σετ, ολοκληρώνοντας το ματς έχοντας κερδίσει τα 12 από τα 13 τελευταία games!

O Murray έκανε το 2 στα 2 στο τουρνουά του Νιούπορτ και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο.3 του ταμπλό, Alexander Bublik. Νωρίτερα σήμερα, ο Καζάκος κέρδισε τον Jack Sock με 6-3, 3-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots