ATP
Συντριπτικός Alcaraz στα ημιτελικά (vids)

 
Συντριπτικός Alcaraz στα ημιτελικά (vids)
© Hamburg European Open
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 23:10

O Carlos Alcaraz έχασε μόνο 2 games από τον Karen Khachanov και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Hamburg European Open. Στα ημιτελικά και ο Lorenzo Musetti, που εξασφάλισε την πρώτη του είσοδο στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Alcaraz έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψε τον Karen Khachanov με 6-0 6-2, για να πάρει μέσα σε 69 λεπτά την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Αμβούργου.

Ο 19χρονος Ισπανός κέρδισε τους 22 από τους 31 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 8 από τους 11 στα δεύτερα, ενώ έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε, σε ένα σημείο που ήταν ήδη μπροστά με σετ και με break. Παράλληλα "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Ρώσου, αξιοποιώντας τις 6 από τις 11 ευκαιρίες του για break.

Στα ημιτελικά του τουρνουά του Αμβούργου, ο Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Alex Molcan, που κέρδιζε τον Borna Coric με 7-6 (7), 2-0, όταν ο Κροάτης εγκατέλειψε τον αγώνα, έπειτα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στη βουβωνική χώρα.

Στον άλλον ημιτελικό του Αμβούργου, ο Lorenzo Musetti θα αντιμετωπίσει τον Francisco Cerundolo. Ο Musetti κέρδισε τον Alejandro Davidovich Fokina με 6-4, 6-3 και εξασφάλισε την πρώτη του είσοδο στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ νωρίτερα ο Cerundolo πέτυχε την 8η διαδοχική νίκη του, επιστρέφοντας από το 3-5 στο 3ο σετ για να κερδίσει τον Aslan Karatsev με 6-3, 4-6, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots