ATP
Εκτός Σινσινάτι ο Djokovic

 
Εκτός Σινσινάτι ο Djokovic
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 18:13

O Novak Djokovic δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιο τρόπο για να μπει στις Ηνωμένες Πολιτείες και απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Σινσινάτι, με τη συμμετοχή του στο US Open πια να μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Djokovic απέσυρε πριν από λίγο τη συμμετοχή του από το Cincinnati Masters, λίγες ώρες πριν την κλήρωση του τουρνουά.

Θυμίζουμε πως ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, που δεν επιτρέπουν ακόμα την είσοδο στη χώρα σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Nole έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά, ούτε και για τα Grand Slams, ωστόσο ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι, ίσως και σε μια ειδική εξαίρεση.

Με τα νέα της απόσυρσής του από το Σινσινάτι τα πράγματα δυσκολεύουν και η παρουσία του στο US Open δείχνει πια εξαιρετικά αμφίβολη.

Ακόμα και αν τα καταφέρει την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να το κάνει χωρίς να έχει παίξει σε άλλους αγώνες στην αμερικανική hardcourt season και χωρίς να έχει παίξει γενικά σε σκληρές επιφάνειες από τον Φεβρουάριο, που έπαιξε μόνο σε ένα τουρνουά, στο Ντουμπάι. Όπως είχε πει και μετά το Wimbledon, ο στόχος του ήταν να παίξει στο US Open και σε δυο τουρνουά προετοιμασίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots