ATP
Πίσω στις νίκες ο Alcaraz (vid)

 
Πίσω στις νίκες ο Alcaraz (vid)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 4:00

Μετά την ήττα του στην πρεμιέρα του στο Μόντρεαλ, ο Carlos Alcaraz πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην αμερικανική σεζόν, κερδίζοντας εύκολα με 2-0 σετ τον Mackenzie McDonald.

Έδειξε ξανά τα δόντια του ο Carlos Alcaraz, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Mackenzie McDonald με 6-3, 6-2, σε 65 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 1η νίκη του Alcaraz στη φετινή αμερικανική hardcourt season, καθώς και η 1η του Ισπανού στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο αγωνίζεται μόλις για 2η φορά στην καριέρα του.

Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες ο 19χρονος, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, πετυχαίνοντας 5 άσους, κερδίζοντας τους 32 από τους 39 πόντους σε όλα τα service games του, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει με break point σε κανένα απ' αυτά, και κάνοντας 4 break στο σερβίς του Αμερικανού.

Έγινε ο πρώτος παίκτης χρονικά που προκρίθηκε στους "16" του αμερικανικού Masters o Alcaraz, ο οποίος θα περιμένει την αναμέτρηση του Marin Cilic με τον Emil Ruusuvuori για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots