ATP
Και στα προημιτελικά του διπλού ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Και στα προημιτελικά του διπλού ο Τσιτσιπάς (vid)
tn team Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 5:12

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του και στα δυο ταμπλό του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τον Holger Rune.

Με επιτυχία συνεχίζεται η συνεργασία των Στέφανου Τσιτσιπά και Holger Rune στο τουρνουά του Σινσινάτι, με τους δυο παίκτες να κερδίζουν τους Νο.5 του ταμπλό, Nikola Mektic και Mate Pavic, με 6-7 (5), 6-3, 10-7.

Στο 1ο σετ Τσιτσιπάς και Rune βρέθηκαν πίσω με 3-5, αλλά κατάφεραν να σβήσουν 2 set points και να ισοφαρίσουν σε 5-5. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν τελικά να το γυρίσουν, αφού οι Κροάτες το κέρδισαν στο tie-break με 7-5.

Όχι μόνο δεν απογοητεύτηκαν Τσιτσιπάς και Rune, αλλά άνοιξαν με ένα break το 2ο σετ και προηγήθηκαν με 2-0, ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι από εκεί και πέρα. Με νέο break έκλεισαν το 2ο σετ στο 9ο game, κάνοντας το 6-3.

Στο match tie-break είχαν από νωρίς το πάνω χέρι, αφού προηγήθηκαν με 5-1 και με 7-2. Οι Mektic και Pavic κατάφεραν να μειώσουν πρώτα σε 7-4 και αργότερα σε 8-7, αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή Τσιτσιπάς και Rune πήραν 2 πόντους στη σειρά και έβαλαν τέλος στον αγώνα.

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους Τσιτσιπά και Rune, σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν δώσει μαζί, αφού στον 1ο γύρο του Σινσινάτι απέκλεισαν επίσης τους Rafael Matos και David Vega Hernandez, με 6-2, 6-3.

Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά του τουρνουά τους Νο.4 του ταμπλό, τον Marcelo Arevalo και τον Jean-Julian Rojer.

Ο Στέφανος θα έχει φυσικά διπλή αποστολή και αύριο, αφού θα παίξει και στα προημιτελικά του μονού, απέναντι στον John Isner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots