ATP
Laver Cup: Isner και De Minaur συμπλήρωσαν το ρόστερ

 
John Isner
John Isner © Ben Solomon/International Tennis Hall of Fame
tn team Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 15:07

Ο John Isner και ο Alex De Minaur είναι οι δυο τελευταίες προσθήκες για το φετινό Laver Cup, που θα γίνει στην O2 Arena του Λονδίνου τον επόμενο μήνα. Δείτε αναλυτικά τα ρόστερ των δυο ομάδων.

Το Laver Cup ανακοίνωσε τους δυο τελευταίους παίκτες που θα στελεχώσουν την Team World στη φετινή διοργάνωση, που δεν θα είναι άλλοι από τους John Isner και Alex De Minaur.

Για τον Isner αυτή θα είναι η 5η διαδοχική παρουσία στο τουρνουά, με τον Αμερικανό να είναι ο μόνος παίκτης που δεν έχει χάσει ούτε ένα Laver Cup στην ιστορία. Για τον De Minaur θα είναι η 1η του παρουσία και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Με τις προσθήκες των Isner και De Minaur, ολοκληρώθηκαν και τα ρόστερ των δυο ομάδων για το Laver Cup του Λονδίνου, που θα γίνει το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως θα είναι το πρώτο Laver Cup στο οποίο θα αγωνιστούν όλοι οι Big 4, Federer, Nadal, Djokovic και Murray.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Team Europe (αρχηγός: Bjorn Borg): Rafael Nadal, Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic, Casper Ruud, Andy Murray, Roger Federer.

Team World: (αρχηγός: John McEnroe): Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex De Minaur, John Isner, Jack Sock.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots