ATP
Θα παίξει στο 250άρι του Τελ Αβίβ ο Djokovic

 
Θα παίξει στο 250άρι του Τελ Αβίβ ο Djokovic
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 19:19

Ο Novak Djokovic θα αγωνιστεί για 1η φορά στην καριέρα του στο Τελ Αβίβ τον επόμενο μήνα και στο νεοσύστατο 250άρι που θα γίνει μετά το Laver Cup.

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο US Open, έγινε γνωστό πως ο Novak Djokovic θα συμμετέχει στο Tel Aviv Open τον επόμενο μήνα, το οποίο θα είναι και το πρώτο του επίσημο τουρνουά μετά από το Wimbledon.

Το νεοσύστατο τουρνουά του Τελ Αβίβ θα γίνει σε σκληρές επιφάνειες από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου και θα αποτελέσει το πρώτο 250άρι εκτός Σερβίας που θα παίξει ο Djokovic, από τον Ιανουάριο του 2019, όταν είχε παίξει στην Ντόχα. Φυσικά έχει αγωνιστεί και στα 3 τουρνουά που έγιναν στις εγκαταστάσεις του, στο Novak Tennis Center, τις 2 τελευταίες σεζόν, στο Βελιγράδι.

Το Τελ Αβίβ είχε παλιότερα τουρνουά ΑΤΡ, από το 1978 έως το 1996. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψει στο tour μετά από 26 χρόνια και παρότι είναι ένα 250άρι τουρνουά τα χρηματικά έπαθλα θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ προφανώς ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Ισραηλινούς διοργανωτές ο ερχομός του Djokovic στην πόλη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots