ATP
Στο Νουρ-Σουλτάν ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Western & Southern Open
tn team Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:41

Στο Νουρ-Σουλτάν του Καζακστάν θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα βαθμολογούμενα τουρνουά της ΑΤΡ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις αρχές του Οκτώβρη. Πρόκειται για ένα 500άρι τουρνουά, στο οποίο θα λάβουν μέρος 5 παίκτες από το Top 10.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και στο Astana Open την εβδομάδα 3-9 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε και από τη διοργάνωση σήμερα.

Θα είναι ένας από τους πέντε Top 10 παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 500άρι τουρνουά, μαζί με τους Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime και Hubert Hurkacz.

Στο τουρνουά αναμένεται να παίξουν ακόμα οι Andrey Rublev, Jannik Sinner, Diego Schwartzman, Roberto Bautista Agut, Girgor Dimitrov, Gael Monfils, Marin Cilic, Andy Murray και Stan Wawrinka, σε ένα πολύ εντυπωσιακό line-up.

Το Astana Open, το οποίο αναβαθμίστηκε φέτος σε 500άρι από 250άρι, θα είναι το πρώτο επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος ο Τσιτσιπάς, μετά από το US Open. Θα είναι η πρώτη του παρουσία στην πόλη του Καζακστάν, όπως και για τους περισσότερους από τους παίκτες που ανακοινώθηκαν.

Νωρίτερα απ' αυτό, το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου, ο Στέφανος θα παίξει στο Laver Cup του Λονδίνου, όπου θα εκπροσωπήσει την Team Europe μαζί με τους Casper Ruud, Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic και Andy Murray, σε μια ιστορική πρώτη συνύπαρξη των Big 4 στο τουρνουά, ενώ θα είναι και στην ελληνική αποστολή του Davis Cup στην Τυνησία, το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots