ATP
Djokovic για Federer: "Δύσκολο να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα μοιραστήκαμε"

 
Djokovic για Federer: "Δύσκολο να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα μοιραστήκαμε"
© AELTC
tn team Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:14

Ο Novak Djokovic δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα όλων όσων μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την απόσυρση του Roger Federer, κάνοντάς τον και αυτός με μια συγκινητική ανάρτηση.

Μετά από τους Rafael Nadal και Serena Williams, άλλος ένας θρύλος αυτής της εποχής, ο Novak Djokovic, έγραψε μερικά λόγια για να τιμήσει το τέλος της καριέρας του Roger Federer.

Η δημοσίευση του Djokovic:

"Roger, είναι δύσκολο αυτή τη μέρα να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα έχουμε μοιραστεί σ' αυτό το άθλημα μαζί. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μονομαχιών. Η καριέρα σου έχει θέσει τα στάνταρ για το τι σημαίνει να πετυχαίνεις το άριστο και να ηγείσαι με ακεραιότητα και θάρρος. 

Είναι τιμή μου να σε γνωρίζω εντός και εκτός γηπέδου και για πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρω πως αυτό το νέο κεφάλαιο έχει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Mirka, τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σας, και οι φαν του Roger επίσης έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν.

Από την οικογένειά μας, μέχρι τη δική σας, σας ευχόμαστε πολλή χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά σου και να σε δούμε στο Λονδίνο."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Θυμίζουμε πως και ο Djokovic θα αγωνιστεί στο Laver Cup την επόμενη εβδομάδα (23-25 Σεπτεμβρίου), στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Federer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots