ATP
Djokovic και Berrettini πήγαν για... κατασκοπεία, ενώ ο Nadal τους ζήτησε να τον περιμένουν (vid)

 
Djokovic και Berrettini πήγαν για... κατασκοπεία, ενώ ο Nadal τους ζήτησε να τον περιμένουν (vid)
tn team Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:02

Ξεκίνησε ήδη το παρεΐστικο κλίμα στην O2 Arena ενόψει Laver Cup, με τους Novak Djokovic και Matteo Berrettini να κάνουν πλάκα στους αντιπάλους τους και τον Rafael Nadal να ζητάει να τον περιμένουν!

"Κάνουμε σκάουτινγκ με τον Matteo, τον πιο όμορφο παίκτη της ομάδας μας", είπε αστειευόμενος ο Djokovic, στο βίντεο που τράβηξε ο Berrettini για τα social media, την ώρα που οι δυο τους περίμεναν την προπόνηση της Team World. 

Το βίντεο κοινοποίησε και ο Rafael Nadal στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ζητώντας να τον περιμένουν και μέσα απ' όλο αυτό βγήκε και μια είδηση, πως ο Ισπανός θα βρίσκεται στο Λονδίνο αύριο το πρωί.

Στο μεταξύ από χθες ξεκίνησε τις προπονήσεις στην O2 Arena και ο Andy Murray, που συναντήθηκε τόσο με τον Roger Federer, όσο και με τον Djokovic και Goran Ivanisevic, που επίσης ταξίδεψε στο Λονδίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι από την Κυριακή στο Λονδίνο και προπονήθηκε με τον Federer τη Δευτέρα και την Τρίτη, σήμερα προπονήθηκε μαζί με τον Cameron Norrie, που θα είναι απ' ότι φαίνεται δεύτερος alternate για την Team Europe, αφού ο Berrettini, που είναι ο πρώτος, θα παίξει πιθανότατα στη θέση του Federer, που ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί μόνο στα διπλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots