ATP
Djokovic: "O Alcaraz δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν"

 
Djokovic: "O Alcaraz δεν είναι το μέλλον, αλλά το παρόν"
© Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:09

Παρότι ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί φέτος στο US Open, o Novak Djokovic δεν θέλησε να στερήσει τίποτα από την επιτυχία του Carlos Alcaraz, τονίζοντας πως ήδη είναι το παρόν του τένις και όχι το μέλλον.

"Είναι λυπηρό που δεν μπορούσα να αγωνιστώ, αλλά πήρα μια απόφαση και έπρεπε να υποστώ τις συνέπειες. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγχαρώ τον Alcaraz που κατέκτησε τον τίτλο. Είναι απίθανο αυτό που κατάφερε. Είναι μια σπουδαία προσθήκη στο άθλημά μας. Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για το μέλλον του τένις, γιατί είναι ήδη το παρόν", είπε ο Djokovic στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Laver Cup.

Ο Djokovic έχει αντιμετωπίσει ήδη μια φορά τον Alcaraz και είδε από πρώτο χέρι τις τεράστιες δυνατότητες του Ισπανού, αφού είχε ηττηθεί μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης, με 6-7 (5), 7-5, 7-6 (5).

Αυτή την εβδομάδα ο 35χρονος Σέρβος θα αγωνιστεί για 2η φορά στην καριέρα του στο Laver Cup, μετά το 2018 στο Σικάγο. Το φετινό τουρνουά φυσικά είναι μια ξεχωριστή περίσταση, εξαιτίας της απόφασης του Roger Federer να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά και του reunion των Big 4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots