ATP
Προπονήθηκε στο Τελ Αβίβ ο Djokovic (vid)

 
Προπονήθηκε στο Τελ Αβίβ ο Djokovic (vid)
tn team Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:33

O Novak Djokovic προπονήθηκε κανονικά στο Τελ Αβίβ σήμερα, δείχνοντας για την ώρα να μην αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τον καρπό του.

Ο Djokovic ανησύχησε τους φαν του με την εμφάνισή του προχθές απέναντι στον Felix Auger-Aliassime, καθώς φάνηκε να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξί του καρπό. Αργότερα αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε το πρόβλημα από τις πρώτες του προπονήσεις στο Λονδίνο για το Laver Cup, αλλά χειροτέρεψε μετά από τους αγώνες που έπαιξε το Σάββατο. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως οι προθέσεις του ήταν να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και να αγωνιστεί κανονικά στο Tel Aviv Open αυτή την εβδομάδα.

Πράγματι, από χθες ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται στην πόλη του Ισραήλ και σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό του Expo Tel Aviv, δείχνοντας για την ώρα να έχει βελτιωθεί και να μην απειλείται η συμμετοχή του στο 250άρι του Τελ Αβίβ.

Αυτό αναμένεται να είναι και το πρώτο επίσημο τουρνουά του Djokovic μετά από το Wimbledon, αφού δεν του επιτράπηκε η συμμετοχή στο US Open και τα υπόλοιπα αμερικάνικα τουρνουά τους προηγούμενους μήνες, εξαιτίας της επιλογής του να μην εμβολιαστεί.

Ο Djokovic αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά την Πέμπτη, παίζοντας για τον 2ο γύρο, απέναντι σε έναν εκ των Thiago Monteiro και Pablo Andujar.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots