ATP
Αστάνα: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Astana Open
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 13:29

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, για μια θέση στον τελικό της Αστάνα. Δείτε που και πότε θα παρακολουθήσετε τους ημιτελικούς του Astana Open.

Για 9η φορά στη φετινή σεζόν θα βρεθεί σε έναν ημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev στον πρώτο αγώνα της αυριανής ημέρας του Astana Open, στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 10η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Rublev, με τον Έλληνα παίκτη να προηγείται με 5-4 στις νίκες. Στην τελευταία τους και μοναδική φετινή συνάντηση, ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει τον Ρώσο με 2-1 σετ στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης. Στην τελευταία τους αναμέτρηση που έγινε σε παρόμοιες συνθήκες, σε hard indoor τουρνουά, ο Rublev είχε πάρει τη νίκη το Νοέμβριο του 2021, για το ATP Finals. 

Ο άλλος ημιτελικός, ένα επίσης πολύ μεγάλο παιχνίδι, θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα, ξεκινώντας γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev για 11η φορά στην καριέρα του. Ο Σέρβος προηγείται με 6-4 νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φετινή τους συνάντηση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/10):

Center Court:
13:00 Andrey Rublev [5] v. Stefanos Tsitsipas [3] COSMOTE SPORT 6HD
15:00 Novak Djokovic [4] v. Daniil Medvedev [2] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots