ATP
Βασιλεία: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Swiss Indoors
tn team Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 9:40

Οι Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime, Stan Wawrinka και Holger Rune μπαίνουν σήμερα στη μάχη των προημιτελικών του Swiss Indoors. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η προημιτελική φάση των μονών ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Swiss Indoors στη Βασιλεία, με 4 πολύ δυνατά παιχνίδια να γεμίζουν το πρόγραμμα στο Centre Court του St. Jakobshalle.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει ο πρώτος προημιτελικός, μεταξύ του Felix Auger-Aliassime και του Alexander Bublik. O Auger-Aliassime θα διεκδικήσει την 11η διαδοχική νίκη του, καθώς διεκδικεί αυτή την εβδομάδα τον 3ο τίτλο του μέσα σε 3 εβδομάδες.

Θα ακολουθήσει ο ισπανικός "εμφύλιος", μεταξύ του κορυφαίου της παγκόσμιας κατάταξης, Carlos Alcaraz, και του Pablo Carreno Busta.

Ένας άλλος Ισπανός, o Roberto Bautista Agut, θα αντιμετωπίσει στις 20:00 τον Stan Wawrinka, που κάνει ένα μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη μαγική του εβδομάδα, για να προκριθεί στον μεγαλύτερο ημιτελικό του στα 2 τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα θα κλείσει ο αγώνας του Holger Rune με τον προερχόμενο από τα προκριματικά Arthur Rinderknech. Ο Rune διεκδικεί την 8η διαδοχική νίκη του και 12η στα 13 τελευταία παιχνίδια του, καθώς και την πρώτη του είσοδο στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/10):

Centre Court:
16:00 Felix Auger-Aliassime [3] v. Alexander Bublik COSMOTE SPORT 9HD
18:00 Carlos Alcaraz [1] v. Pablo Carreno Busta [5] COSMOTE SPORT 9HD
20:00 Roberto Bautista Agut [6] v. Stan Wawrinka COSMOTE SPORT 9HD
22:00 Holger Rune v. Arthur Rinderknech [Q] COSMOTE SPORT 9HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots