ATP
Εμφατική πρόκριση Medvedev για 4άδα (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Bildagentur Zolles KG
tn team Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 19:12

O Daniil Medvedev παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Jannik Sinner, κερδίζοντάς τον μάλιστα με έναν πολύ εμφατικό τρόπο, για την είσοδό του στην τελική 4άδα της Βιέννης. Στα ημιτελικά και ο αναγεννημένος Grigor Dimitrov.

Ισοπεδωτικός ήταν ο Daniil Medvedev, ο οποίος "εξουδετέρωσε" μέσα σε 90 λεπτά τον Jannik Sinner με 6-4, 6-2 και πήρε μια άνετη πρόκριση για την ημιτελική φάση του Erste Bank Open της Βιέννης.

Ο 26χρονος Ρώσος τενίστας, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε 7 άσους, δεν επέτρεψε στον Sinner να φτάσει σε break point και δεν απειλήθηκε ούτε λεπτό, αφού από το πρώτο κιόλας game έκανε break και προηγήθηκε με 1-0.

Διατήρησε με ευκολία το προβάδισμα του ενός break μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο είχε ένα set point για να κατακτήσει με double break στο 9ο game, αλλά τελικά το έκανε στο δικό του σερβίς, στο 10ο game.

Στο 2ο σετ "έσπασε" το σερβίς του Sinner 2 φορές, στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να φτάσει σ' αυτό το 6-2 αρκετά γρήγορα και να βελτιώσει το ρεκόρ του απέναντι στον Ιταλό στο άψογο 4-0.

Στο πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών της Βιέννης που έγινε γνωστό, ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, που παίζει πολύ καλό τένις αυτή την εβδομάδα και νίκησε νωρίτερα τον Marcos Giron με 6-3, 4-6, 6-4.

Για 1η φορά θα παίξει σε ημιτελικό ο Dimitrov μετά από 6 μήνες, απ' όταν ήταν ημιφιναλίστ στο Monte-Carlo Masters. Σε τελικό δεν έχει ξαναπαίξει αυτή τη χρονιά, ενώ απέναντι στον Medvedev έχει 2 νίκες και 3 ήττες, έχοντας κερδίσει την τελευταία τους συνάντηση, στον 4ο γύρο του Indian Wells Masters το 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots