ATP
8 σερί νίκες και συνεχίζει ο Rune (vids)

 
8 σερί νίκες και συνεχίζει ο Rune (vids)
© Swiss Indoors
tn team Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 0:14

O Holger Rune επιβλήθηκε και του Arthur Rinderknech με 2-0 σετ, έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο tour και συνεχίζει στα ημιτελικά της Βασιλείας, απέχοντας μια νίκη από την πρώτη του είσοδο στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Εκτός συνέχειας έμεινε ο Stan Wawrinka.

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του και στη Βασιλεία ο Holger Rune, ο οποίος επιβλήθηκε του Arthur Rinderknech με 7-6 (0), 6-2, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Swiss Indoors.

Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη για τον 19χρονο Δανό, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά για να κατακτήσει τον τίτλο στην Στοκχόλμη, ενώ έφτασε τις 13 νίκες στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις του στο tour.

Ο Rune μπορεί να μην κατάφερε να κάνει κάποιο break στο 1ο σετ, όμως δεν αντιμετώπισε break point και στο tie-break επιβλήθηκε με 7-0. Στο 2ο σετ ήταν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τον νεαρό Δανό, που έκανε break το 4ο (3-1) και στο 8ο game, για να φτάσει σ' αυτό το 6-2.

Στα ημιτελικά του Swiss Indoors, o Rune θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που νωρίτερα απέκλεισε τον Stan Wawrinka με 7-5, 7-6 (5), ολοκληρώνοντας την πολύ καλή πορεία του 37χρονου Ελβετού τενίστα στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots