ATP
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι" (pic)

 
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι" (pic)
tn team Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 - 12:50

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με δημοσίευση που έκανε στα social media, μετα απο διάφορα που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, ακόμα και ανακοινώσεις μέσω ψεύτικων προφίλ, όπως καταγγέλει, που έκαναν λόγο μέχρι και για διακοπή της συνεργασίας τους.

"Εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι" τόνισε ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, καταδικάζοντας όλους αυτούς που προσπαθούν να πλήξουν την εικόνα τους με ψεύτικές δημοσιεύσεις και κακοήθειες, δίνοντας μια σαφή απάντηση για τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση του Απόστολου Τσιτσιπά:

"Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots