ATP
Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Djokovic (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Rolex Paris Masters
tn team Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 - 20:22

O Novak Djokovic "εξουδετέρωσε" στα δυο σετ και τον Karen Khachanov, τον οποίο κέρδισε για 7η συνεχόμενη φορά, για να φτάσει τις 11 διαδοχικές νίκες και να πλησιάσει περισσότερο στην υπεράσπιση του τίτλου.

Ο Djokovic επιβλήθηκε με 6-4, 6-1 του Khachanov και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Paris Masters, όπου διεκδικεί τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του και 7ο συνολικά.

Ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0, όμως ο Khachanov έπαιξε εκπληκτικό τένις τα επόμενα λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Στο 8ο game έσβησε διπλό break point ο Ρώσος και ισοφάρισε σε 4-4, με τον Djokovic τελικά να βρίσκει το break στο 10ο game και να πάρει το σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Khachanov δούλεψε σκληρά και έσβησε break point για να κρατήσει το πρώτο του service game για το 1-1, στα επόμενα games όμως ο Nole έκανε δυο breaks και ξέφυγε με 5-1, για να ολοκληρώσει το σετ στο 7ο game, στο 4ο match point του, έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη του Djokovic επί του Khachanov, τον οποίο έχει κερδίσει πλέον 8 φορές σε 9 συναντήσεις. Επίσης ο Nole έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες στα indoor ευρωπαϊκά τουρνουά και παραμένει σε τροχιά τίτλου στο Bercy.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Musetti, που τις τελευταίες εβδομάδες παίζει σταθερά πολύ καλό τένις και σήμερα απέκλεισε το Νο.3 του ταμπλό, Casper Ruud, με 4-6, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots