ATP
Με Paul ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά (vid)

 
Tommy Paul
Tommy Paul © Rolex Paris Masters
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 0:10

Μετά τον Rafael Nadal, o Tommy Paul έβγαλε εκτός Bercy και τον Pablo Carreno Busta, για να συμπληρώσει τους προημιτελικούς του Paris Masters.

Ο Paul επιβλήθηκε του Carreno Busta με 6-4, 6-4 σε 79 λεπτά και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Paris Masters, όπου τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 25χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται αναμφίβολα στην καλύτερη φάση της καριέρας του και παίζει εδώ και εβδομάδες εξαιρετικό τένις, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε 12 break points, με τα 3 από αυτά να του είναι αρκετά για να φτάσει στην "καθαρή" νίκη. Και στα 2 σετ έκανε break στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 2-0, όμως στο 2ο ο Carreno Busta κατάφερε να κάνει break back και να τον ισοφαρίσει στο 4-4. Απάντησε με νέο break o Paul, για το 5-4 και το 6-4 αργότερα στο σερβίς του.

Για 2η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε σε έναν προημιτελικό Masters διοργάνωσης ο Paul, ο οποίος είχε προκριθεί στον 1ο πριν λίγους μήνες στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο αγώνας του με τον Τσιτσιπά θα γίνει αύριο, γύρω στις 22:30 το βράδυ, ενώ θα είναι η 3η τους συνάντηση στο tour, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots