ATP
Bercy: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Bercy: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Rolex Paris Masters
tn team Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - 9:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic, ενώ ο Felix Auger-Aliassime θα παίξει με τον Holger Rune, στους δυο ημιτελικούς του Rolex Paris Masters. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Djokovic στον δεύτερο ημιτελικό του σημερινού προγράμματος του Rolex Paris Masters, που θα ξεκινήσει στις 17:30 ώρα Ελλάδας.

Οι δυο παίκτες θα αναμετρηθούν για 11η φορά, 2η μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού είχαν παίξει για τον τελικό της Αστάνα, με τον Djokovic να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ. Γενικά, ο Σέρβος προηγείται με το εμφατικό 8-2 στις νίκες του Στέφανου στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Djokovic έχει κερδίσει τις 12 τελευταίες του αναμετρήσεις στο tour, ενώ μετράει και 12 διαδοχικές νίκες στο Bercy, όπου ήταν πρωταθλητής το 2019 και το 2021. Συνολικά έχει κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι 6 φορές και είναι ο πολυνίκης του θεσμού.

Ο Τσιτσιπάς από τη δική του μεριά θα παίξει για 1η φορά στα ημιτελικά του παρισινού Masters και για 5η φέτος σε ένα Masters - περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Από τους 4 προηγούμενους κέρδισε τους 3, σε Monte-Carlo, Ρώμη και Σινσινάτι.

Ο άλλος ημιτελικός, που θα προηγηθεί στο πρόγραμμα ξεκινώντας στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ο Felix Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει τον Holger Rune. Και αυτοί θα ανανεώσουν το ραντεβού τους μετά από έναν πρόσφατο τελικό, στο 500άρι της Βασιλείας την περασμένη Κυριακή, όπου ο Auger-Aliassime είχε επικρατήσει.

Και οι δυο είναι πολύ φορμαρισμένοι, με τον Auger-Aliassime να μετράει 16 διαδοχικές νίκες και τον Rune 17 νίκες στις 19 τελευταίες του αναμετρήσεις.

To πρόγραμμα του Σαββάτου (05/11):

Court Central:
15:00 Holger Rune v. Felix Auger-Aliassime [8] COSMOTE SPORT 6HD
17:30 Novak Djokovic [6] v. Stefanos Tsitsipas [5] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots