ATP
Τσιτσιπάς: "Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, ήταν ξεκάθαρο" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 1:58

Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Andrey Rublev που συζητείται αρκετά.

Μετά την ήττα του από τον Rublev και τον αποκλεισμό του από το ATP Finals, ο Τσιτσιπάς μοιράστηκε στη συνέντευξη Τύπου την οπτική του για το παιχνίδι, λέγοντας πως ένιωσε να ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης στο γήπεδο, όμως ο Ρώσος αξιοποίησε καλύτερα τα "λίγα" εργαλεία που διαθέτει στο παιχνίδι του, όπως είπε χαρακτηριστικά, ώστε να φτάσει στη νίκη.

"Ένιωσα πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω, πως μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την μπάλα, να είμαι πιο δημιουργικός. Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αλλά κατάφερε να επικρατήσει με τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του. Ήταν σε θέση να τα αξιοποιήσει και να πάρει τη νίκη", είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, ο οποίος κυριάρχησε κατά κράτος στο 1ο σετ και έβγαλε στην επιφάνεια τον καλύτερό του εαυτό, όμως η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια στα δυο επόμενα, με τον Rublev να αλλάζει το παιχνίδι και να το φέρνει στο μέρος του.

Σίγουρα η πρόθεση του Έλληνα τενίστα δεν ήταν να υποτιμήσει τον αντίπαλό του, δεν το κάνει ποτέ άλλωστε, ωστόσο αυτό πέρασε σε αρκετό κόσμο που σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις.

Ο Rublev ενημερώθηκε στη δική του συνέντευξη Τύπου για το σχόλιό του και απάντησε πως δεν θεωρεί ότι τα χτυπήματά του υστερούν σε σχέση με αυτά του Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots