ATP
Η απάντηση Rublev σε Τσιτσιπά: "Δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα"

 
Η απάντηση Rublev σε Τσιτσιπά: "Δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 2:38

Ο Andrey Rublev απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά για την περίφημη δήλωσή του για τα "λίγα εργαλεία" που διαθέτει στο παιχνίδι του, εκφράζοντας τη διαφωνία του.

Μετά την ήττα του από τον Rublev στο Τορίνο, ο Τσιτσιπάς είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε πως ένιωσε ότι ήταν ξεκάθαρο πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, αλλά ο αντίπαλός του αξιοποίησε καλύτερα τα "λίγα εργαλεία" που διαθέτει στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη.

Ο Rublev εξέφρασε τη διαφωνία του στη δική του συνέντευξη Τύπου, όπου και ενημερώθηκε για τα σχόλια του Τσιτσιπά. 

"Δεν ξέρω αν έχω λίγα εργαλεία ή όχι. Προφανώς θεωρείται έτσι κι αλλιώς καλύτερος παίκτης από εμένα γιατί βρίσκεται πιο ψηλά στην παγκομια κατάταξη, αλλά αν αναλύσουμε τους μεταξύ μας αγώνες, όλοι ήταν μεγάλες μάχες, εκτός μόνο από τον τελικό του Monte-Carlo, όπου με κέρδισε εύκολα", είπε ο 25χρονος Ρώσος.

"Δεν νιώθω πως τον κέρδισα αξιοποιώντας τα λίγα εργαλεία που διαθέτω. Δεν ξέρω, ίσως το backhand του να είναι καλύτερο, αλλά δεν πιστεύω πως διαθέτει καλύτερο forehand, ούτε ότι βάζει περισσότερη ταχύτητα στην μπάλα. Μπορεί επίσης να κινείται γρηγορότερα στο court, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά μου", πρόσθεσε.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals o Rublev, ο οποίος αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud, για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots