ATP
Φιλική νίκη του Nadal επί του Ruud (vids)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 11:20

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του επί του Casper Ruud στο Τορίνο, ο Rafael Nadal κέρδισε τον Νορβηγό και στο Μπουένος Άιρες, στα πλαίσια της λατινοαμερικάνικης περιοδείας του. Στο event συμμετείχε και η Gabriela Sabatini, που έπαιξε μικτό διπλό με τον Rafa.

Ο Nadal επιβλήθηκε του Ruud με 7-6, 6-2 σε ένα κατάμεστο Parque Roca στο Μπουένος Άιρες, στο άνοιγμα της φετινής του περιοδείας στη Λατινική Αμερική.

Αμφότεροι οι δυο παίκτες προσέφεραν όμορφο θέαμα, σε έναν επαναληπτικό της πρόσφατης συνάντησής τους στο Τορίνο. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ruud ακόμα δεν έχει κερδίσει τον Nadal, που είναι το μεγαλύτερο είδωλο που είχε στον αθλητισμό.

Η βραδιά περιλάμβανε και ένα ιδιαίτερο σετ μικτού διπλού, στο οποίο ο Nadal μοιράστηκε την πλευρά του στο court με την θρυλική Αργεντινή τενίστρια, Gabriela Sabatini. Οι δυο τους επικράτησαν του Ruud και της Gisela Dulko με 6-4.

Η λατινοαμερικάνικη περιοδεία του Rafa θα συνεχιστεί στο Σαντιάγκο της Χιλής, όπου θα παίξει με τον Χιλιανό Alejandro Tabilo, την Παρασκευή. Στη συνέχεια θα δώσει άλλους 4 αγώνες με τον Ruud, στο Μπέλο Οριζόντε, στο Κίτο, στην Μπογκοτά και στην Πόλη του Μεξικού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots