ATP
Diriyah Tennis Cup: Τα ζευγάρια των προημιτελικών (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Diriyah Tennis Cup
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 13:13

Η νικηφόρα επιστροφή του Alexander Zverev, ο αποκλεισμός του Νικ Κύργιου και οι νίκες του Stan Wawrinka και Hubert Hurkacz. Δείτε τα αποτελέσματα του 1ου γύρου του Diriyah Tennis Cup, καθώς και τα ζευγάρια των προημιτελικών, όπως προέκυψαν.

O Alexander Zverev πραγματοποίησε νικηφόρα επιστροφή, στον πρώτο αγώνα που έπαιξε μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο Roland Garros του 2022. Σε ένα παιχνίδι με ειδικούς κανονισμούς και χωρίς κανονικά σετ, ο Zverev επικράτησε του Dominic Thiem με 10-8, 10-7, για τον 1ο γύρο του Diriyah Tennis Cup.

Νωρίτερα την πρώτη νίκη στο τουρνουά πήρε ο Stan Wawrinka, ο οποίος επικράτησε του Matteo Berrettini με 5-10, 10-4, 10-6.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Νικ Κύργιος, με τον Cameron Norrie να κάνει ένα πολύ καλό ματς και να τον κερδίζει με 10-6, 10-6. Στον αγώνα που ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο του δυνατού τουρνουά επίδειξης, ο Hubert Hurkacz κέρδισε τον Dominic Stricker με 10-7, 10-5.

Αργότερα σήμερα θα γίνει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τους αγώνες να έχουν ως εξής:

1) Andrey Rublev - Stan Wawrinka (έναρξη στις 15:00)
2) Daniil Medvedev - Alexander Zverev (μετά τον 1ο προημιτελικό)
3) Στέφανος Τσιτσιπάς - Cameron Norrie (έναρξη στις 19:00)
4) Taylor Fritz - Hubert Hurkacz (μετά τον 3ο προημιτελικό)

Οι αγώνες θα είναι best-of-three, αλλά αντί για 3ο σετ θα έχουν match tie-break (στους 10 κερδισμένους πόντους). Όλες οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης θα μεταδοθούν στο Eurosport 2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots