ATP
Θα παίξουν μαζί στο διπλό Τσιτσιπάς και Κύργιος!

 
Θα παίξουν μαζί στο διπλό Τσιτσιπάς και Κύργιος!
© Peter Staples/Citi Open
tn team Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 - 0:31

Μαζί στο διπλό θα αγωνιστούν αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος, για το Diriyah Tennis Cup. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Oι Τσιτσιπάς και Κύργιος είχαν μια πολύ καλή σχέση και είχαν παίξει μαζί και διπλό πριν λίγα χρόνια, ωστόσο αυτή τη χρονιά αντάλλαξαν κάποια λόγια και είχαν και έναν επεισοδιακό αγώνα στο Wimbledon.

Το Diriyah Tennis Cup στη Σαουδική Αραβία θα είναι μια ευκαιρία για να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους, καθώς όπως προέκυψε μετά και τα σημερινά αποτελέσματα αλλά και τις διασταυρώσεις που καθόρισαν οι διοργανωτές, οι δυο τους θα παίξουν μαζί στο διπλό δεύτερης ευκαιρίας αύριο.

Θυμίζουμε πως οι 8 παίκτες που αποκλείστηκαν σήμερα από τα μονά, 4 από τον 1ο γύρο και 4 από τα προημιτελικά, θα παίξουν αύριο σε consolation διπλό ταμπλό, όπου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Συγκεκριμένα οι νικητές θα κερδίσουν από 250.000 δολάρια, ενώ οι φιναλίστ από 125.000. Η απλή συμμετοχή στο consolation διπλό, ισοδυναμεί με 75.000 δολάρια για κάθε παίκτη.

Στα ημιτελικά του διπλού, ο Τσιτσιπάς και ο Κύργιος θα αντιμετωπίσουν τους Hubert Hurkacz και Dominic Stricker, όπως ανακοίνωσε το τουρνουά. Θα είναι ο αγώνας που θα κλείσει το αυριανό πρόγραμμα και θα αρχίσει γύρω στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι, με τον αγώνα του Daniil Medvedev με τον Stan Wawrinka, στον πρώτο ημιτελικό του μονού. Θα ακολουθήσει ο πρώτος ημιτελικός του διπλού, μεταξύ των Matteo Berrettini και Andrey Rublev και των Dominic Thiem και Alexander Zverev.

Στις 7 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός του μονού, ανάμεσα στον Cameron Norrie και στον Taylor Fritz. Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα το πολυαναμενόμενο διπλό, με τους Τσιτσιπά και Κύργιο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (09/12):

15:00 Stan Wawrinka v. Daniil Medvedev Eurosport 2HD
17:00 Berrettini/Rublev v. Thiem/Zverev
19:00 Cameron Norrie v. Taylor Fritz Eurosport 1HD
21:00 Kyrgios/Tsitsipas v. Hurkacz/Stricker

Όλοι οι αγώνες είναι διαθέσιμοι διαδικτυακά στο Eurosport Player

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots